VerzuimPreventPlus zet voor jou de extra stap in verzuimbegeleiding

Heb jij een zieke medewerker? Natuurlijk vind je dit vervelend voor je medewerker, maar als werkgever heb je vaak ook veel vragen. Wat kan en mag je doen? Welke eisen stelt de wet? En hoe zorg je dat je medewerker weer snel aan de slag kan? Wij zijn er om je te helpen met deze vragen!

Op het gebied van verzuim heb je als werkgever te maken met arbeidsrecht, sociale zekerheid en HR. Ingewikkelde materie, zeker als je hier niet dagelijks mee te maken krijgt. Te vaak gaat het daarom alleen om de vraag: is de medewerker ziek / niet-ziek en geeft de bedrijfsarts advies. De vragen wat jij als werkgever kan, mag en moet bij een zieke medewerker krijg je vaak niet beantwoord. VerzuimPreventPlus gelooft dat dit anders kan.

Ondersteuning op maat

Wij kijken over de grenzen van ziek / niet-ziek en ondersteunen waar jij ons nodig hebt. Of het nu gaat om advies bij een specifieke casus, of het uit handen nemen van de volledige verzuimbegeleiding. Bij VerzuimPreventPlus staan we voor je klaar. Met ons deskundige team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning helpen wij dagelijks onze ruim 350 klanten met meer dan 7.500 medewerkers. Hebben wij niet de juiste expertise in huis? Dan brengen we je graag in contact met de juiste persoon binnen ons netwerk.

Korte lijnen

VerzuimPreventPlus is ruim 15 jaar geleden opgericht om werkgevers te helpen hun organisatie vitaal te houden. Binnen de grenzen van het medisch beroepsgeheim werken we samen om zo tot de beste oplossing te komen. Bijvoorbeeld op het gebied van verzuimbegeleiding, verzuimpreventie of aanverwante diensten zoals een vertrouwenspersoon of coaching.

Persoonlijke aandacht

Jij staat aan het stuur en maakt de keuzes, maar je kunt erop vertrouwen dat wij alle opties al voor je hebben uitgezocht. Daarmee kijken we net even verder. En dat stapje extra zetten we ook in onze relaties. Of het nu gaat om medewerkers, of om onze klanten: we vinden langdurige relaties waardevol. Dat we hier niet alleen in staan, bevestigen onze klanten. Niet voor niets komen we nu nog steeds bij onze klanten van het eerste uur over de vloer.

Ben jij benieuwd hoe VerzuimPreventPlus jouw organisatie kan helpen om een stap te zetten in verzuimbegeleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met je in contact.

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "In het geval van verzuim kun je het beste kiezen voor een bedrijf dat precies weet wat de gevolgen zijn van de steeds veranderende regelgeving. Als ondernemer kun je dat niet allemaal bijhouden én heb je daar ook helemaal geen tijd voor.”

  Annemieke Zandvliet, manager bedrijfsvoering

  KompAss

  Lees het hele verhaal

 • “VerzuimPreventPlus geeft niet alleen de oplossing, maar vertelt ook over de verschillende mogelijkheden en de eventuele effecten daarvan. Zo heb ik zelf ook een goed beeld van de opties.”

  Marijn de Pee, HR-verantwoordelijke

  Numafa Cleaning & Automation

  Lees het hele verhaal

 • "Het is erg belangrijk voor ons om niet alleen kwaliteit te leveren aan onze klanten, maar ook goed te zorgen voor onze medewerkers. We zijn ten slotte een familiebedrijf. VerzuimPreventPlus sluit hier goed op aan."

  Marjandel Verschoor, directeur

  Verschoor Reizen

  Lees het hele verhaal