VPP achtergronden 2014 VPP achtergronden 2014 VPP achtergronden 2014 VPP achtergronden 2014 VPP achtergronden 2014
5

Plus

Doorpakken…

Onze plus is dat we u ook compleet kunnen ontzorgen op andere gebieden dan alleen uw verzuim. Onze eigen expertise vullen we aan met een breed netwerk aan betrouwbare partners.

Op het gebied van personeel en organisatie kunt u vertrouwen op H@RY. Ook juridisch advies behoort tot de mogelijkheden.

Onze plusdienstverlening

  • Loon- en personeelsadministratie
  • P&O-functionaris ‘op afstand’
  • Juridische ondersteuning
  • Arbeidsovereenkomsten en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Fiscale advisering
  • Verzekeringen en pensioenen

H@RY

Dit loon- en personeelsadministratiesysteem zorgt voor een waterdichte registratie van alle personeelsdossiers, inclusief het vastleggen van opeenvolgende arbeidscontracten, functioneringsgesprekken en de opvolging daarvan. Volledig AVG proof en volledig ondersteund door specialisten op het gebied van salarisadministratie, HRM, arbeidsrecht, verzuim en personeelssubsidies! Extra voordeel: het systeem werkt via de ‘cloud’. De webapplicatie kent geen onderhoud en is altijd en overal beschikbaar.

Juridische diensten

Helaas. Ook arbeidsverhoudingen leiden wel eens tot conflicten. Via ons weet u zich verzekerd van topadvisering door de juristen waarmee wij samenwerken. Zij helpen u zo efficiënt mogelijk verder. Daarnaast ondersteunen zij u graag bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, (huishoudelijke) reglementen, verzuimprotocollen en secundaire arbeidsvoorwaarden.