Hanneke Middeldorp, HR-manager
Zusss

Specialistische kennis van verzuim biedt meerwaarde

17 november 2023

De plus voor Zusss in de samenwerking:

 • Persoonlijk
 • Deskundig advies op maat
 • Laagdrempelig

Ooit begonnen als hobby van de twee zussen Sietske en Femke is Zusss in 15 jaar uitgegroeid tot een bekend lifestyle- en fashionmerk met een eigen webshop en zo’n 450 verkooppunten in Nederland en België.  “We maken eigenlijk alles waar een vrouw blij van wordt”, zo omschrijft HR-manager Hanneke Middeldorp Zusss. “Dat doen we met inmiddels 35 medewerkers.”

Deskundige partner

“Als HR-manager in een kleine organisatie, doe ik eigenlijk alle HR-zaken zelf. Van werving tot uitstroom en alles wat daartussen zit. Dat betekent dat ik heel allround bezig ben en van alles wat af moet weten”, licht Hanneke toe. Ziekteverzuim was voor Zusss nooit echt een issue, tot ze een paar jaar geleden met enkele langdurig zieken werden geconfronteerd. Hanneke: “In zo’n geval is het heel prettig om te kunnen vertrouwen op de gerichte kennis van partners, zoals VerzuimPreventPlus. Verzuim gaat gepaard met zoveel regels en termijnen waar je je als werkgever aan moet houden. VerzuimPreventPlus zit erbovenop en neemt je goed mee in de te nemen stappen. Ze geven advies en denken mee over de beste aanpak in specifieke situaties. Ook bewaken ze de tijdslijn, zodat je daar geen omkijken naar hebt.”

Geen nummer

“Als ik contact opneem met VerzuimPreventPlus weten ze altijd precies wie ze aan de lijn hebben. Die persoonlijke benadering maakt dat ik me nog nooit een nummer heb gevoeld. Het maakt niet uit wie je aan de lijn hebt, ik hoef nooit twee keer mijn verhaal te doen. Dat is echt erg prettig in de samenwerking.” Inmiddels is de samenwerking niet meer zo intensief als een aantal jaar geleden, maar voor Hanneke is het voldoende om te weten dat VerzuimPreventPlus er is als het nodig is. “Gelukkig is het nu rustiger op verzuimgebied, maar mocht dat ooit toch weer veranderen, dan schakel ik zeker weer de kennis en kunde van VerzuimPreventPlus in.”

Goed werkgeverschap

Hanneke ziet een grote meerwaarde van een specialistische partner als VerzuimPreventPlus. “We zijn geen enorm grote organisatie, dus het loont niet om specialistische kennis van alle gebieden in huis te hebben. Maar dat neemt niet weg dat we het wel heel belangrijk vinden dat het goed gaat met onze mensen. En dat ze op een goede manier begeleid worden als dat even niet het geval is. Daarom is het zo fijn om samen te werken met een partij als VerzuimPreventPlus. Zij zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog.”

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag!

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. We ondersteunen je graag!

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal