Blogs

Whitepapers

 • Wil jij oudere medewerkers gezond aan het werk houden? Ontdek in onze whitepaper welke ouderenregelingen hieraan een bijdrage kunnen leveren.

  6 september 2023

  Lees het hele verhaal

 • Ben je benieuwd hoe een arbeidsdeskundig onderzoek kan helpen om samen met jouw zieke medewerker de kortste route naar werk te vinden? Download onze whitepaper voor meer informatie.

  19 mei 2023

  Lees het hele verhaal

 • De regels rondom geboorte- en ouderschapsverlof zijn de afgelopen jaren flink gewijzigd. Weten waar je aan toe bent als een medewerker een baby verwacht? Download onze whitepaper voor meer informatie.

  30 maart 2023

  Lees het hele verhaal

 • Voorkomen is beter dan genezen. Daar zal niemand het mee oneens zijn. Maar hoe houd je je medewerkers gezond en fit en voorkom je uitval? Een periodieke keuring of onderzoek biedt uitkomst. Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Download onze whitepaper voor meer informatie.

  19 december 2022

  Lees het hele verhaal

 • Soms is helaas al snel duidelijk dat jouw medewerker nooit meer kan werken. Wil je jouw medewerker niet onnodig belasten met administratieve rompslomp en re-integratieverplichtingen? Dan kun je de medewerker wijzen op de vervroegde IVA. In deze whitepaper vertellen we daar meer over.

  5 juli 2022

  Lees het hele verhaal

 • Rondom ziekte en vakantie leven er veel vragen bij werkgevers. Weet jij ook niet precies wat de regels zijn en hoe je deze regels kunt toepassen? Download de whitepaper voor het praktisch toepassen van regels!

  26 april 2022

  Lees het hele verhaal

Nieuws

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal