Beroepsgerelateerde medische keuring uitvoeren

Heb jij kraanmachinisten, hoogtewerkers, duikers of andere medewerkers in dienst die verplicht een medische keuring moeten ondergaan? Dan wil je erop vertrouwen dat dit goed gebeurt. Met VerzuimPreventPlus krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk aan professionele artsen. En heb je geen zin in de administratieve rompslomp? Het uitnodigen en plannen van de keuringen kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Het uitvoeren van een specifieke medische keuring kan verplicht zijn vanuit de wet of vanuit een bepaalde cao. Welke regel ook van toepassing is op jouw medewerkers: je wilt te allen tijde zeker weten dat je medewerkers fysiek sterk genoeg zijn voor hun functie. De keuringsartsen voeren periodiek medische keuringen uit om dit zeker te stellen. Via ons netwerk bieden we de volgende keuringen aan:

 • Bodemsaneringskeuring (diverse klassen)
 • Asbestkeuring
 • Ademluchtkeuring
 • Duikerskeuring
 • Chauffeurskeuring
 • Taxipaskeuring
 • Buitenlandkeuring
 • Kraanmachinistenkeuring

Rijbewijskeuring groot rijbewijs

Bus- en vrachtwagenchauffeurs moeten bij het behalen en verlengen van het rijbewijs een medische keuring doen. Tijdens de keuring meten we bijvoorbeeld de bloeddruk, onderzoeken we de urine en controleren we het gezichtsvermogen. Ook is er aandacht voor eventuele medicatie en behandelingen van een medisch specialist. Zo weet je zeker dat je medewerkers veilig de weg op kunnen.

De medische keuring voor het groot rijbewijs kunnen wij volledig voor je verzorgen. Wij nodigen de medewerkers uit en een van onze bedrijfsartsen voert de keuring uit.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor medische keuringen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "In het geval van verzuim kun je het beste kiezen voor een bedrijf dat precies weet wat de gevolgen zijn van de steeds veranderende regelgeving. Als ondernemer kun je dat niet allemaal bijhouden én heb je daar ook helemaal geen tijd voor.”

  Annemieke Zandvliet, manager bedrijfsvoering

  KompAss

  Lees het hele verhaal

 • “VerzuimPreventPlus geeft niet alleen de oplossing, maar vertelt ook over de verschillende mogelijkheden en de eventuele effecten daarvan. Zo heb ik zelf ook een goed beeld van de opties.”

  Marijn de Pee, HR-verantwoordelijke

  Numafa Cleaning & Automation

  Lees het hele verhaal

 • "Het is erg belangrijk voor ons om niet alleen kwaliteit te leveren aan onze klanten, maar ook goed te zorgen voor onze medewerkers. We zijn ten slotte een familiebedrijf. VerzuimPreventPlus sluit hier goed op aan."

  Marjandel Verschoor, directeur

  Verschoor Reizen

  Lees het hele verhaal