Profiteer van het netwerk van VerzuimPreventPlus

Als werkgever wil jij je organisatie het liefst zo vitaal mogelijk houden. Hierbij gaat het over de gezondheid van je medewerkers, maar bijvoorbeeld ook over duurzame inzetbaarheid, cao-regelingen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. VerzuimPreventPlus helpt je op al deze gebieden verder. Hebben wij niet de juiste kennis in huis? Wij brengen je graag in contact met de juiste persoon binnen ons netwerk.

Over de grenzen van verzuim

Bij VerzuimPreventPlus kijken we over de grenzen van verzuim. Bij een verzuimcasus speelt namelijk vaak meer dan alleen de vragen over verzuimbegeleiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen:

 • Hoe werkt het opnemen van verlof tijdens ziekte?
 • Hoe kan ik omgaan met de kosten voor bepaalde voorzieningen ten behoeve van de zieke medewerker?
 • Hoe zit het met de hoogte van de loondoorbetaling?
 • Hoe kan ik omgaan met secundaire arbeidsvoorwaarden tijdens ziekte?
 • Welke rechten en plichten heeft een medewerker met betrekking tot het verlof?

Welke vraag je ook hebt, we denken met je mee. En weten we het antwoord niet? Dan koppelen we je direct aan een specialist binnen ons netwerk die met jouw vraag aan de slag gaat. Dat is de plus binnen onze dienstverlening.

HR-ondersteuning

Heb je hulp nodig bij het oplossen van HR-vraagstukken? Dan is het fijn om te leunen op een organisatie met een uitgebreid netwerk aan HR-adviseurs. Zij helpen je bijvoorbeeld bij het opstellen van arbeidscontracten of nemen je volledige loon- en salarisadministratie uit handen. Wij brengen je in contact.

Benieuwd naar onze HR-dienstverlening? Bezoek onze dienstenpagina.

Juridische diensten

Hoe vervelend ook: een arbeidsconflict is niet altijd te voorkomen. Wil je bij een conflict advies hoe je dat kunt oplossen en welke rechten (en plichten) jij als werkgever hebt? Klanten van VerzuimPreventPlus mogen vertrouwen op juridisch advies van topjuristen waar wij mee samenwerken. Dat geeft net dat beetje extra zekerheid tijdens vervelende situaties.

Heb jij hulp nodig om je organisatie vitaal te houden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag wat we voor je kunnen doen.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal