Marjandel Verschoor, directeur
Verschoor Reizen

Op maat ondersteuning als het nodig is

24 oktober 2022

De plus voor Verschoor Reizen in de samenwerking:

 • Ontzorgen bij verzuimbegeleiding
 • Duidelijke en heldere communicatie
 • Korte lijnen

Scholen, bedrijven, personeelsverenigingen en ouderenverenigingen die een dagtrip of meerdaagse reis willen organiseren, zijn bij Verschoor Reizen aan het goede adres. Het wagenpark bestaat uit zo’n twaalf verschillende touringcars waarmee zij dagelijks groepen naar hun bestemming brengen. Alle reizen worden op maat gemaakt en zijn al mogelijk vanaf achttien personen. Het is dan ook niet gek, dat daar veel medewerkers bij betrokken zijn. En hoewel het niet vaak voorkomt, is er soms wel eens een medewerker ziek. Voor de verzuimbegeleiding vertrouwt directeur Marjandel Verschoor op VerzuimPreventPlus.

“Op het moment dat de Wet Poortwachter in werking trad, waren wij op zoek naar een arbodienst voor onze 25 medewerkers. Door onze goede ervaringen met partijen uit het netwerk van VerzuimPreventPlus lag de samenwerking voor de hand. Daar heb ik tot nu toe nog geen spijt van gehad.”

Prettige begeleiding

Marjandel heeft VerzuimPreventPlus gelukkig weinig nodig, maar weet wel dat ze op de organisatie kan bouwen als het nodig is. “In het verleden hebben we echt een verdrietige casus gehad: een ontzettend betrokken medewerker kon door het ziektebeeld niet meer bij ons werken en is vroegtijdig afgekeurd. Dat gaat ons echt aan het hart en we wilden het dan ook financieel goed regelen voor de medewerker. Tijdens het hele proces zijn we begeleid door VerzuimPreventPlus en dat is door ons, maar ook door onze medewerker, als zeer prettig ervaren.”

“Voor ons is het erg belangrijk om niet alleen kwaliteit te leveren aan onze klanten, maar ook goed te zorgen voor onze medewerkers. We zijn ten slotte een familiebedrijf. VerzuimPreventPlus sluit hier goed op aan, omdat ook onze medewerkers het stukje vertrouwen en zekerheid ontvangen waar we voor staan.”

Goed zorgen voor medewerkers

Na de corona periode heeft Verschoor Reizen het drukker dan ooit en Marjandel heeft dan ook geen tijd om zich te richten op de administratieve werkzaamheden rondom ziekte. “Het is niet mijn werk en ik ben er ook niet in thuis. Ik moet daarom echt kunnen vertrouwen op onze externe partner. Bij VerzuimPreventPlus word je ontzorgd. Zij leveren de papieren op tijd in bij het UWV en zorgen dat je aan alles voldoet voor de verzuimverzekering. Bovendien is het erg belangrijk voor ons als Verschoor Reizen om niet alleen kwaliteit te leveren aan onze klanten, maar ook goed te zorgen voor onze medewerkers. We zijn ten slotte een familiebedrijf. VerzuimPreventPlus sluit hier goed op aan, omdat ook onze medewerkers het stukje vertrouwen en zekerheid ontvangen waar we voor staan.”

Snel schakelen

Bij de touroperator zijn weinig (langdurig) zieke medewerkers. “Over het algemeen loopt het hier wel los. Als er contact nodig is, zijn de lijnen kort en weet je dat ze zich verdiepen in ons bedrijf en onze medewerkers.” Op de vraag of Marjandel wel eens overweegt om te veranderen van arbodienst reageert ze resoluut: “We zijn echt tevreden en hebben dan ook weinig interesse om te veranderen.”

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag!

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. We ondersteunen je graag!

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal