Gerdien den Butter, Office Manager
Amphitec

Gewoon ouderwets goede service

10 oktober 2022

De plus voor Amphitec in de samenwerking:

 • Korte lijnen
 • Betrouwbare organisatie
 • Deskundig

Amphitec bedient vanaf de locaties in Hendrik-Ido-Ambacht, en Kielce in Polen een internationale klantenkring van toonaangevende bedrijven in de bouw- en industriële sector. Met de krachtige mobiele zuig- en blaasapparatuur die zij maken, kunnen vaste stoffen en vloeistoffen over grote afstanden worden verplaatst. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen of plaatsen van dakgrind op een dak, of het inzetten van grondzuigers om klei weg te zuigen zonder dat leidingwerk beschadigd.

In totaal werken er circa 90 medewerkers bij Amphitec en voor de verzuimbegeleiding van de ongeveer 50 Nederlandse medewerkers werkt het bedrijf samen met VerzuimPreventPlus. Office Manager Gerdien den Butter vertelt: “Mijn afdeling faciliteert de hele organisatie, HR en de personeelsadministratie zijn een onderdeel van onze werkzaamheden. Als mkb-bedrijf hebben wij alleen niet alle knowhow in huis. Daarom is het belangrijk voor ons om terug te kunnen vallen op bedrijven die deze kennis wel in huis hebben, zoals VerzuimPreventPlus.”

Persoonlijk contact

Inmiddels werken Amphitec en VerzuimPreventPlus al zo’n tien jaar samen. Gerdien valt het op dat de service gewoon ouderwets goed is. “Jarenlang was het heel normaal dat je je contactpersonen persoonlijk kende en dat je snel kon schakelen. Nu gaat het contact vaak digitaal of via een callcenter. Gelukkig is dat bij VerzuimPreventPlus niet het geval. Daar blijven de lijnen kort en zijn ze echt nog geïnteresseerd in ons bedrijf.”

“Op het moment dat het moeilijk wordt, bijvoorbeeld bij een ontslag of langdurig zieke medewerker, kunnen we gebruikmaken van de kennis van VerzuimPreventPlus en de specialisten waar zij mee samenwerken. We kunnen echt op ze vertrouwen.”

Voldoen aan wetgeving

Voor Gerdien en haar team is het onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving rondom verzuim. Ze vindt het dan ook prettig dat ze hierbij kan terugvallen op het team van VerzuimPreventPlus. “Ze begeleiden ons heel goed bij alle verzuimcasussen en adviseren helder over de mogelijkheden. Het is voor mijn afdeling niet te doen om alle wetswijzigingen bij te houden, want als je een foutje maakt, heeft dit wel direct gevolgen voor de medewerker, en voor ons. VerzuimPreventPlus regelt dit voor ons en zorgt dat we voldoen aan de wet.”

Netwerk van deskundigen

Gelukkig hoeft Gerdien VerzuimPreventPlus niet doorlopend in te schakelen, maar de afgelopen jaren zijn er wel een paar casussen geweest waar de arbodienst en het achterliggende netwerk van toegevoegde waarde bleek. “Op het moment dat het moeilijk wordt, bijvoorbeeld bij een ontslag of langdurig zieke medewerker, kunnen we gebruikmaken van de kennis van VerzuimPreventPlus en de specialisten waar zij mee samenwerken. We kunnen echt op ze vertrouwen.”

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag!

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. We ondersteunen je graag!

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal