Marieke van Hoek, HR-verantwoordelijke
The Dutch

Toegang tot een deskundig netwerk van HR- en verzuimspecialisten

9 september 2021

De plus voor The Dutch in de samenwerking:

 • Interesse in het bedrijf
 • Korte lijnen
 • Deskundig netwerk op verschillende onderwerpen

The Dutch is tien jaar geleden ontstaan uit een droom van vier golfprofessionals. Ze wilden in Nederland een mooie golfbaan creëren met services van topkwaliteit waarbij netwerken op de voorgrond staat. En dat is gelukt: golfen is bij The Dutch in Spijk alleen mogelijk als member, of als gast van een member. Vanaf het moment dat je bij de poort komt aanrijden, kent iedereen je naam en word je volledig in de watten gelegd door de ongeveer 70 vaste medewerkers en 60 oproepkrachten.

Hoewel de medewerkers niet veel ziek zijn, is er toch af en toe contact tussen HR-verantwoordelijke Marieke van Hoek en VerzuimPreventPlus: “Ons contact is niet extreem intensief, maar de paar keer per jaar dat we contact hebben is het meteen goed. Ze weten van de hoed en de rand en kijken altijd mee. Daarbij maakt het niet uit of het om een complex geval gaat, of een meer reguliere ziekmelding. Ook hebben ze echt de tijd genomen om ons bedrijf te leren kennen. Dat is voor mij een plus.”

“Deskundigheid is voor mij heel belangrijk en dat hebben VerzuimPreventPlus en haar partners. Of het nu gaat om verzuimbegeleiding, de begeleiding van een tweede spoortraject of het inrichten van de HR-administratie.”

Toegankelijk en deskundig

Marieke heeft niet altijd met VerzuimPreventPlus gewerkt, eerst deed een grote landelijke arbodienst de verzuimbegeleiding en dat contact was niet altijd prettig. “De arbodienst was slecht bereikbaar en er was nauwelijks ruimte voor een gesprek. Bij VerzuimPreventPlus is dat wel anders. Ik schakel met een vast clubje medewerkers en zij denken echt mee met mij als werkgever, maar ook met mijn medewerkers.”

Een ander voordeel vindt Marieke dat VerzuimPreventPlus kan putten uit een groot netwerk aan specialisten op bijvoorbeeld HR-gebied. “Deskundigheid is voor mij heel belangrijk en dat hebben VerzuimPreventPlus en haar partners. Of het nu gaat om verzuimbegeleiding, de begeleiding van een tweede spoortraject of het inrichten van de HR-administratie. Ik vind het echt heel plezierig dat iedereen samenwerkt.”

Hiervoor kunt u gebruik maken van onze eigen deskundigen. Van arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts en van verzuimbegeleider tot loopbaancoach. Verder bieden wij u een netwerk aan dienstverleners op allerlei vakgebieden. Bijvoorbeeld een arbeidsjurist of een psycholoog.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

 • Wanneer is een arbeidsonderzoek nodig?

  Wij adviseren je graag

  Wij adviseren je graag

 • Hoe werkt een consult bij een bedrijfsarts?

  Wij adviseren je graag

  Wij adviseren je graag

 • Waar moet ik op letten bij de Wet Verbetering Poortwachter?

  Wij adviseren je graag

  Wij adviseren je graag

Meer klantverhalen

 • “Groot voordeel is dat we elke week een overleg hebben en dat medewerkers snel een gesprek met de bedrijfsarts kunnen hebben. Dat is de belangrijkste reden waarom we met hen in zee zijn gegaan.”

  Lisette Kars, HR-adviseur

  KROHNE Altometer

  Lees het hele verhaal

  Lees het hele verhaal

 • “Vanaf het eerste gesprek met VerzuimPreventPlus voelde ik me er direct thuis. Ze denken in oplossingen, hebben een kleinschalig team en er is veel mogelijk.”

  Arjan Hobo, directeur algemene zaken

  Klimaatservice en Elektroservice Holland

  Lees het hele verhaal

  Lees het hele verhaal

 • “Naar onze vragen en problemen wordt altijd heel zorgvuldig gekeken. We kunnen ervan op aan dat VerzuimPreventPlus het oplost. Dat maakt de samenwerking heel prettig.”

  Tineke Hagenaar, administratief medewerker

  Hagenaar Reclame

  Lees het hele verhaal

  Lees het hele verhaal

Meer klantverhalen