Marieke van Hoek, HR-verantwoordelijke
The Dutch

Toegang tot een deskundig netwerk van HR- en verzuimspecialisten

9 september 2021

De plus voor The Dutch in de samenwerking:

 • Interesse in het bedrijf
 • Korte lijnen
 • Deskundig netwerk op verschillende onderwerpen

The Dutch is tien jaar geleden ontstaan uit een droom van vier golfprofessionals. Ze wilden in Nederland een mooie golfbaan creëren met services van topkwaliteit waarbij netwerken op de voorgrond staat. En dat is gelukt: golfen is bij The Dutch in Spijk alleen mogelijk als member, of als gast van een member. Vanaf het moment dat je bij de poort komt aanrijden, kent iedereen je naam en word je volledig in de watten gelegd door de ongeveer 70 vaste medewerkers en 60 oproepkrachten.

Hoewel de medewerkers niet veel ziek zijn, is er toch af en toe contact tussen HR-verantwoordelijke Marieke van Hoek en VerzuimPreventPlus: “Ons contact is niet extreem intensief, maar de paar keer per jaar dat we contact hebben is het meteen goed. Ze weten van de hoed en de rand en kijken altijd mee. Daarbij maakt het niet uit of het om een complex geval gaat, of een meer reguliere ziekmelding. Ook hebben ze echt de tijd genomen om ons bedrijf te leren kennen. Dat is voor mij een plus.”

“Deskundigheid is voor mij heel belangrijk en dat hebben VerzuimPreventPlus en haar partners. Of het nu gaat om verzuimbegeleiding, de begeleiding van een tweede spoortraject of het inrichten van de HR-administratie.”

Toegankelijk en deskundig

Marieke heeft niet altijd met VerzuimPreventPlus gewerkt, eerst deed een grote landelijke arbodienst de verzuimbegeleiding en dat contact was niet altijd prettig. “De arbodienst was slecht bereikbaar en er was nauwelijks ruimte voor een gesprek. Bij VerzuimPreventPlus is dat wel anders. Ik schakel met een vast clubje medewerkers en zij denken echt mee met mij als werkgever, maar ook met mijn medewerkers.”

Een ander voordeel vindt Marieke dat VerzuimPreventPlus kan putten uit een groot netwerk aan specialisten op bijvoorbeeld HR-gebied. “Deskundigheid is voor mij heel belangrijk en dat hebben VerzuimPreventPlus en haar partners. Of het nu gaat om verzuimbegeleiding, de begeleiding van een tweede spoortraject of het inrichten van de HR-administratie. Ik vind het echt heel plezierig dat iedereen samenwerkt.”

Hiervoor kunt u gebruik maken van onze eigen deskundigen. Van arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts en van verzuimbegeleider tot loopbaancoach. Verder bieden wij u een netwerk aan dienstverleners op allerlei vakgebieden. Bijvoorbeeld een arbeidsjurist of een psycholoog.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal