Arjan Hobo, directeur algemene zaken
Klimaatservice en Elektroservice Holland

Van alle markten thuis

5 oktober 2021

De plus voor Klimaatservice Holland B.V. en Elektroservice Holland B.V. in de samenwerking:

 • Persoonlijke aandacht
 • Vast en stabiel team
 • Strakke regie over de verschillende dossiers

Als allround installatiespecialisten hebben Klimaatservice Holland B.V. en Elektroservice Holland B.V. een indrukwekkende klantenkring. Het bedrijf dat 45 jaar geleden begon als technisch beheerder van klimaatinstallaties verzorgt nu totaalinstallaties van nieuwbouw tot industrie en van utiliteitsbouw tot cruiseschepen. De 250 medewerkers verzorgen ontwerp, projectuitvoering, inbedrijfstellingen, service, onderhoud en afstandsbeheer. En wat klanten ook vragen aan Klimaatservice Holland B.V. en Elektroservice Holland B.V., een duurzame samenwerking staat altijd voorop.

Deze duurzame samenwerking zoekt directeur algemene zaken Arjan Hobo ook bij leveranciers van de organisatie. “Vanaf het eerste gesprek met VerzuimPreventPlus voelde ik me er direct thuis. Ze denken in oplossingen, hebben een kleinschalig team en er is veel mogelijk. Inmiddels werken we daarom al ruim acht jaar goed samen.”

Heldere en betrokken communicatie

Een groot pluspunt van VerzuimPreventPlus vindt Arjan dat alle collega’s goed op elkaar ingespeeld zijn. “Als ik bel met een vraag kijken ze snel in het dossier en word ik meteen adequaat geholpen. Hun systeem werkt feilloos en als ik eens iemand anders spreek hoef ik nooit mijn hele verhaal opnieuw te doen. Eigenlijk voelt het team als één persoon.”

Die aanpak ziet Arjan ook terug in het contact met zijn medewerkers. Hij merkt dat VerzuimPreventPlus zich altijd goed inleest en inleeft in de situatie. “Er is altijd aandacht voor de individuele casus en voor de medewerker. Die aandacht gaat verder dan alleen het medische deel. Voor ons als werkgever is het daarnaast ook erg fijn dat ze actief meedenken en dat de communicatie helder en betrokken is.”

“Vanaf het eerste gesprek met VerzuimPreventPlus voelde ik me er direct thuis. Ze denken in oplossingen, hebben een kleinschalig team en er is veel mogelijk.”

Expertise over de volle breedte

“Je merkt dat er binnen de organisatie veel kennis is van UWV-gerelateerde zaken. Denk bijvoorbeeld aan de participatiewet, de WIA of de WGA. Ze kunnen mij goed uitleggen wat er moet gebeuren en denken met me mee. Dat is heel plezierig.”

Naast de kennis van verzuim, maakt Arjan ook af en toe gebruik van het netwerk van VerzuimPreventPlus. “Als ik een arbeidsjuridische vraag heb in relatie tot een uitkering kunnen ze me heel eenvoudig doorverwijzen naar de juiste persoon in hun netwerk. Hierdoor krijg ik altijd goed advies. Ze werken misschien met een klein team, maar ze hebben wel over de volle breedte expertise en zijn van alle markten thuis.”

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag!

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. We ondersteunen je graag!

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal