Tineke Hagenaar, administratief medewerker
Hagenaar Reclame

Zorgvuldige aanpak met oog voor het menselijke aspect

16 september 2021

De plus voor Hagenaar Reclame in de samenwerking:

 • Deskundig en zorgvuldig
 • Oplossingsgericht
 • Oog voor de mens

In 2020 vierde Hagenaar Reclame BV alweer haar veertigste verjaardag. Het bedrijf bestaat sinds 1980 en is gespecialiseerd in het produceren van binnen- en buitenreclame. Uniek daarbij is dat ze alles zelf produceren, van basismateriaal tot eindproduct. Het bedrijf heeft 13 medewerkers in dienst en werkt voor grote klanten, zoals AH To Go, New York Pizza, BP-benzinestations en Partou Kinderopvang.

Tineke Hagenaar is als administratief medewerker en echtgenote van de eigenaar eigenlijk een manusje-van-alles binnen de organisatie. Vanuit haar rol als ‘regelneef’ heeft Tineke dan ook vaak zelf de contacten met VerzuimPreventPlus. “We werken al behoorlijk lang met VerzuimPreventPlus. Ik denk dat we de tien jaar naderen. En naar tevredenheid.”

“Ze pakken alles altijd goed op. Met oog voor de mens.”

Zorgvuldig en vanuit de menselijke maat

“We hebben de experts van VerzuimPreventPlus gelukkig niet heel vaak nodig, maar als we vragen hebben of er is een probleem, dan wordt daar altijd zorgvuldig naar gekeken. En ze lossen het altijd op. Daar kunnen we van op aan. Dat maakt de samenwerking heel prettig.”

Naast de zorgvuldigheid is Tineke ook te spreken over de menselijke kant van de verzuimbegeleiding. “Binnen een klein bedrijf heeft een ziektegeval direct een grote impact. Goede begeleiding is dan heel belangrijk. En die vinden we in de samenwerking met VerzuimPreventPlus. Ze pakken alles altijd goed op. Met oog voor de mens.”

Hagenaar Reclame vertrouwt daarom op de kennis en aanpak van VerzuimPreventPlus. Tineke: “Ik geef de samenwerking met VerzuimPreventPlus zeker een 8. Geen 10, want er moet tenslotte altijd ruimte voor verbetering blijven.”

Kunnen we helpen?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Hulp nodig bij verzuim?

Neem contact op met ons deskundig team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal