Tineke Hagenaar, administratief medewerker
Hagenaar Reclame

Zorgvuldige aanpak met oog voor het menselijke aspect

16 september 2021

De plus voor Hagenaar Reclame in de samenwerking:

 • Deskundig en zorgvuldig
 • Oplossingsgericht
 • Oog voor de mens

In 2020 vierde Hagenaar Reclame BV alweer haar veertigste verjaardag. Het bedrijf bestaat sinds 1980 en is gespecialiseerd in het produceren van binnen- en buitenreclame. Uniek daarbij is dat ze alles zelf produceren, van basismateriaal tot eindproduct. Het bedrijf heeft 13 medewerkers in dienst en werkt voor grote klanten, zoals AH To Go, New York Pizza, BP-benzinestations en Partou Kinderopvang.

Tineke Hagenaar is als administratief medewerker en echtgenote van de eigenaar eigenlijk een manusje-van-alles binnen de organisatie. Vanuit haar rol als ‘regelneef’ heeft Tineke dan ook vaak zelf de contacten met VerzuimPreventPlus. “We werken al behoorlijk lang met VerzuimPreventPlus. Ik denk dat we de tien jaar naderen. En naar tevredenheid.”

“Ze pakken alles altijd goed op. Met oog voor de mens.”

Zorgvuldig en vanuit de menselijke maat

“We hebben de experts van VerzuimPreventPlus gelukkig niet heel vaak nodig, maar als we vragen hebben of er is een probleem, dan wordt daar altijd zorgvuldig naar gekeken. En ze lossen het altijd op. Daar kunnen we van op aan. Dat maakt de samenwerking heel prettig.”

Naast de zorgvuldigheid is Tineke ook te spreken over de menselijke kant van de verzuimbegeleiding. “Binnen een klein bedrijf heeft een ziektegeval direct een grote impact. Goede begeleiding is dan heel belangrijk. En die vinden we in de samenwerking met VerzuimPreventPlus. Ze pakken alles altijd goed op. Met oog voor de mens.”

Hagenaar Reclame vertrouwt daarom op de kennis en aanpak van VerzuimPreventPlus. Tineke: “Ik geef de samenwerking met VerzuimPreventPlus zeker een 8. Geen 10, want er moet tenslotte altijd ruimte voor verbetering blijven.”

Kunnen we helpen?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Hulp nodig bij verzuim?

Neem contact op met ons deskundig team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

 • Wat is het verschil tussen het preventief en regulier spreekuur van de bedrijfsarts?

  Wij adviseren je graag

  Wij adviseren je graag

 • Welke informatie krijg ik van de bedrijfsarts?

  Wij adviseren je graag

  Wij adviseren je graag

 • Hoe werkt een consult bij een bedrijfsarts?

  Wij adviseren je graag

  Wij adviseren je graag

Meer klantverhalen

 • “Groot voordeel is dat we elke week een overleg hebben en dat medewerkers snel een gesprek met de bedrijfsarts kunnen hebben. Dat is de belangrijkste reden waarom we met hen in zee zijn gegaan.”

  Lisette Kars, HR-adviseur

  KROHNE Altometer

  Lees het hele verhaal

  Lees het hele verhaal

 • “Vanaf het eerste gesprek met VerzuimPreventPlus voelde ik me er direct thuis. Ze denken in oplossingen, hebben een kleinschalig team en er is veel mogelijk.”

  Arjan Hobo, directeur algemene zaken

  Klimaatservice en Elektroservice Holland

  Lees het hele verhaal

  Lees het hele verhaal

 • “Naar onze vragen en problemen wordt altijd heel zorgvuldig gekeken. We kunnen ervan op aan dat VerzuimPreventPlus het oplost. Dat maakt de samenwerking heel prettig.”

  Tineke Hagenaar, administratief medewerker

  Hagenaar Reclame

  Lees het hele verhaal

  Lees het hele verhaal

Meer klantverhalen