Marijn de Pee, HR-verantwoordelijke
Numafa Cleaning & Automation

Kennis van wet- en regelgeving is uniek

7 november 2022

De plus voor Numafa Cleaning & Automation in de samenwerking:

 • Persoonlijk contact
 • Meedenken met verzuimcasussen
 • Expertise

Met ruim 50% van de klanten in Noord-Amerika is Numafa Cleaning & Automation uit Heinenoord met recht een internationale speler te noemen. De krattenwassers die de organisatie produceert, vind je terug in uiteenlopende zaken in de wereld. Denk bijvoorbeeld aan een pizzaketen die kratten met deegballen stuurt naar de aangesloten pizzawinkels. Als deze kratten vies terugkomen, moeten ze snel en efficiënt worden schoongemaakt. De machine die hiervoor nodig is, verzorgt Numafa Cleaning & Automation. De ongeveer honderd medewerkers verzorgen naast het bouwen en testen van de machines ook het logistieke proces én bieden een 24/7 servicecontract aan.

VerzuimPreventPlus is de arbodienst voor de zestig medewerkers die in Nederland werken. Marijn de Pee, HR-verantwoordelijke bij Numafa Cleaning & Automation is enthousiast over de samenwerking: “De medewerkers van VerzuimPreventPlus helpen me echt. Ik ben onder de indruk van de kennis en expertise die ze hebben. Als een medewerker langdurig ziek is, neemt VerzuimPreventPlus me echt bij de hand. Ze vertellen wat ik wanneer moet doen en dat werkt ideaal.”

Inzicht in opties

Naast de kennis, vindt Marijn ook het contact prettig. Als voorbeeld noemt ze dat ze regelmatig een belletje krijgt vanuit VerzuimPreventPlus over hoe het gaat. “Andersom hoef ik maar te bellen en ik krijg direct een passende oplossing. Wij zijn zelf geen verzuimspecialisten en vertrouwen daarom op onze partners. VerzuimPreventPlus gaat verder dan dat, ze geven niet alleen de oplossing, maar vertellen ook over de verschillende mogelijkheden en de eventuele effecten daarvan. Zo heb ik zelf ook een goed beeld van de opties.”

“VerzuimPreventPlus is lekker daadkrachtig en het is echt uniek hoeveel parate kennis deze organisatie heeft van alle wet- en regelgeving. Het is heel fijn dat we daar op kunnen varen.”

Ziek én preventie

Een ander voordeel van de samenwerking is dat de bedrijfsarts snel en helder een terugkoppeling geeft als er contact is geweest met een medewerker. Ook vindt Marijn het belangrijk dat medewerkers zelf contact kunnen opnemen met de arbodienst. “De toegankelijkheid van VerzuimPreventPlus rond bijvoorbeeld het preventiespreekuur is ideaal. Ik vind het een fijn idee dat medewerkers ook voor dit soort vraagstukken terecht kunnen bij de bedrijfsarts.”

Sowieso is Marijn te spreken over het brede pakket dat VerzuimPreventPlus aanbiedt. “Ik ben heel blij met ze. Ze zijn lekker daadkrachtig en het is echt uniek hoeveel parate kennis deze organisatie heeft van alle wet- en regelgeving. Het is heel fijn dat we daar op kunnen varen.”

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag!

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. We ondersteunen je graag!

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal