Jos Baggerman, directeur
CAB holland

Verzuimbeleiding is menselijk en oplossingsgericht

6 september 2021

De plus voor CAB holland in de samenwerking:

 • Menselijk
 • Korte lijnen
 • Oplossingsgericht

Klanten van CAB holland krijgen een totaalondersteuning op ICT-gebied. Of het nu gaat om het draaien van een back-up, het opslaan van data in de private cloud, reparaties van hardware of ICT-ondersteuning: CAB holland biedt het allemaal. Om de kwaliteit te waarborgen werkt de organisatie bewust alleen met vaste krachten, en niet met een flexibele schil. In totaal zijn er nu 28 mensen in dienst, waarvan het grootste deel techneut is.

Directeur Jos Baggerman werkt al heel wat jaartjes met het team van VerzuimPreventPlus samen. Logisch als je bedenkt dat de samenwerking direct goed voelde. “Met VerzuimPreventPlus kan ik altijd direct afspraken maken. Bij mijn vorige arbodienst kon ik mijn verhaal doen, en moest ik vervolgens maar afwachten of er iets mee werd gedaan. Bij VerzuimPreventPlus krijg je iemand persoonlijk aan de telefoon en merk je dat het allemaal een stuk menselijker is. Er is altijd tijd voor een hartelijk gesprek.”

“Bij VerzuimPreventPlus krijg je iemand persoonlijk aan de telefoon en merk je dat het allemaal een stuk menselijker is. Er is altijd tijd voor een hartelijk gesprek.”

Begeleiding bij het proces

Jos waardeert het dat VerzuimPreventPlus moeite heeft gedaan om zijn bedrijf te leren kennen. “Onze mensen zijn wel anders dan bijvoorbeeld een bouwvakker. Dat ze ons kennen is in de tijd ook wel bewezen. We krijgen verzuimbegeleiding op maat, al is er bijna nooit iemand ziek. Als er wel iets speelt, kijkt VerzuimPreventPlus goed naar de casus en brengt in kaart welke opties er zijn. Verzuim kost geld, dus dan is het fijn om in samenspraak tot een oplossing te komen. Daar ben ik heel blij mee.”

Ook waardeert Jos dat hij bij de hand wordt genomen als het gaat om de eisen waar hij als werkgever aan moet voldoen. “Ik ben soms te resoluut, dan wil ik het gewoon gaan doen. Dan krijg ik te horen van de casemanagers dat ik het proces op een bepaalde manier moet doorlopen zodat alle instanties goedkeuring geven. Dat doen ze gewoon heel netjes.”

Tot slot vindt Jos het een voordeel dat de bedrijfsarts in de buurt zit en dat er korte lijnen zijn binnen de organisatie. “Dat hebben wij zelf ook, en dat werkt wel zo prettig.”

Hiervoor kunt u gebruik maken van onze eigen deskundigen. Van arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts en van verzuimbegeleider tot loopbaancoach. Verder bieden wij u een netwerk aan dienstverleners op allerlei vakgebieden. Bijvoorbeeld een arbeidsjurist of een psycholoog.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Meer klantverhalen

 • "Er werd met ons meegedacht vanuit de praktijk en onze medewerkers hebben praktische tips gekregen. Dat maakt dat we nu een resultaat hebben liggen waar we echt mee verder kunnen."

  Jaap de Keizer jr. Directeur

  Keizer Unitbouw

  Lees het hele verhaal

 • "De mensen van VerzuimPreventPlus zijn niet alleen deskundig, maar verliezen ook de menselijke kant niet uit het oog."

  Hanneke Middeldorp, HR-manager

  Zusss

  Lees het hele verhaal

 • "Wat ik heel goed vind aan VerzuimPreventPlus, is dat ze aan de bel trekken als iemand vaker ziek is dan gemiddeld."

  Leon Slob, mede-eigenaar

  Bakkerij van der Grijn

  Lees het hele verhaal