Zeg contract arbodienst op voor 1 oktober

Ben je niet tevreden over de dienstverlening van je huidige arbodienst? Of ben je benieuwd of een andere arbodienst beter bij jouw organisatie past? Zorg dan dat je je huidige contract voor 1 oktober proforma opzegt. Zo voorkom je dat je ongewenst aan een nieuw contract vastzit.

De meeste arbodiensten hebben een jaarcontract met hun klanten. Een dergelijk contract loopt van 1 januari tot en met 31 december, en kent over het algemeen een opzegtermijn van drie maanden. Door tijdig je contract (proforma) op te zeggen, voorkom je dat het contract automatisch wordt verlengd.

Reden van opzeggen

Afgelopen jaar hebben wij verschillende klantverhalen op onze website gepubliceerd. Onze klanten hebben allemaal een andere reden om over te stappen naar VerzuimPreventPlus. Zo vertellen ze bijvoorbeeld dat ze zich een nummertje voelden bij de andere arbodienst, of dat medewerkers wel erg lang moesten wachten op een afspraak bij de bedrijfsarts.

Bij VerzuimPreventPlus hebben ze een oplossing gevonden voor die problemen. Ook krijgen we terug dat ze onze korte lijnen fijn vinden en de manier waarop wij ons verdiepen in onze klanten waarderen. Ben jij nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mogen wij je helpen?

Neem contact op met ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Hulp nodig bij verzuim?

Neem contact op met ons deskundig team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Heb je onze andere blogs al gelezen?