VPP achtergronden 2014 VPP achtergronden 2014 VPP achtergronden 2014 VPP achtergronden 2014 VPP achtergronden 2014

Reminder: eHerkenning een must!

Gepubliceerd op: 3 september 2020

Nieuws vanuit H@RY, het HRM-totaalconcept:

Op het gebied van HR kun je er niet omheen. eHerkenning is een must. Zonder eHerkenning kun je diverse zaken op het gebied van salarisadministratie, verzuim, arbeidsrecht en subsidies niet meer regelen. Kortom, zorg dat je het geregeld hebt!

Wat is eHerkenning?
eHerkenning is een digitale sleutel die gebruikt wordt om in te loggen bij provincies, gemeenten en diverse ministeries en overheidsinstanties.

eHerkenning verplicht
Steeds meer overheidsorganisaties werken met eHerkenning als inlogmethode. Denk aan UWV, Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en diverse pensioenfondsen. Als ondernemer is het dus erg belangrijk dit goed te regelen.

Daarnaast is het niet alleen belangrijk om je eigen eHerkenning in orde te maken, het is ook noodzaak dat jouw intermediair (bijvoorbeeld Hoek en Blok) gemachtigd wordt om nog steeds de gebruikelijke zaken voor je te kunnen regelen.

Eerste hulp bij eHerkenning
Nog vragen over de eHerkenning, of hulp nodig bij de aanvraag of het in orde maken van de machtigingen? Neem contact op met Sabine de Grauw (s.degrauw@hoekenblok.nl). Je eerste hulp bij eHerkenning.

 

info@HRY.nl | +31(0) 184 49 68 00


Meer nieuws