Houd je oudere medewerkers gezond

Oudere medewerkers zijn over het algemeen ontzettend waardevol voor jouw organisatie en lopen vaak al een tijdje mee. Ze hebben dan ook veel inhoudelijke vakkennis, kennen precies het reilen en zeilen van jouw organisatie en hebben een band opgebouwd met leveranciers en/of klanten. Maar medewerkers op leeftijd kunnen ook voor de nodige vraagstukken zorgen.  Hoe zorg je als werkgever bijvoorbeeld dat de kennis in de organisatie wordt geborgd? En hoe ga je om met medewerkers die richting hun pensioen steeds minder vitaal blijken of zelf aangeven alvast te willen afbouwen? Of wil je juist een oudere medewerker aannemen, maar ben je wat huiverig in verband met een verhoogd risico op verzuimkosten?

Heb jij hier in jouw organisatie ook mee te maken? Dan is het goed om te weten dat er verschillende regelingen zijn waar jij als werkgever gebruik van kunt maken. Of je medewerker nu ziek is of gewoon eerder met pensioen wil om te reizen of om vaker bij de kleinkinderen te zijn: bijna altijd is er een oplossing mogelijk die beide partijen gelukkig maakt. In deze whitepaper zetten we een aantal regelingen voor je op een rijtje.

Klik op de afbeelding om de whitepaper te downloaden.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Hulp nodig bij verzuim?

Neem contact op met ons deskundig team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Waar kunnen we je verder mee helpen?