Vind de kortste route naar werk

Is één van jouw medewerkers langdurig ziek? Vervelend voor je medewerker, maar ook voor jou als werkgever. Je moet niet alleen een oplossing zoeken voor het vervangend werk, je wilt het ook goed regelen voor jouw medewerker én vanzelfsprekend voldoen aan de wet. Het is dan ook niet vreemd dat er in deze periode veel op je af komt, en dat de verschillende termen uit de Wet verbetering poortwachter je om de oren vliegen.

In deze whitepaper schetsen we op hoofdlijnen wat er van jou als werkgever wordt verwacht én hoe een arbeidsdeskundig onderzoek kan helpen om samen met jouw medewerker de kortste route naar werk te vinden. Ook vind je in deze whitepaper een voorbeeldbrief die je kunt gebruiken om je medewerker te informeren over het arbeidsdeskundig onderzoek.

Klik op de afbeelding om de whitepaper te downloaden.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Hulp nodig bij verzuim?

Neem contact op met ons deskundig team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Waar kunnen we je verder mee helpen?