Kind op komst: maak goede afspraken

Verwacht één van je medewerkers binnenkort een baby? Dan is dat allereerst natuurlijk een prachtige gebeurtenis én een spannende tijd voor je medewerker. Tegelijkertijd betekent het dat je hem of haar een tijdje moet missen. Inderdaad, hem óf haar. Recent zijn de verlofregelingen rondom geboorte en ouderschap namelijk flink gewijzigd en uitgebreid, waardoor de ouders in spé in potentie een lange periode afwezig kunnen zijn. Des te belangrijker dus om hier vooraf goede afspraken over te maken met elkaar. Zo weten jullie allebei waar je aan toe bent en weet je ook wat je eventueel moet regelen om de continuïteit van je bedrijf niet in gevaar te brengen.

In deze whitepaper gaan we dieper in op de verschillende verlofregelingen en de bijbehorende rechten en plichten van zowel medewerkers als werkgevers. Na het lezen ervan ben jij dan ook helemaal op de hoogte van alle verlofregelingen en de mogelijke impact hiervan op je bedrijf.

Klik op de afbeelding om de whitepaper te downloaden.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Hulp nodig bij verzuim?

Neem contact op met ons deskundig team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Waar kunnen we je verder mee helpen?