Vitaliteit op de werkvloer

Je wilt natuurlijk dat jouw medewerkers hun werk gezond en veilig kunnen uitvoeren en zich daarbij goed voelen. Een van de instrumenten die je hebt om dit te faciliteren zijn keuringen en gezondheidsonderzoeken. Om sommige beroepen uit te oefenen of werkzaamheden te mogen uitvoeren, is het soms van belang om je medewerkers (medisch) te laten keuren. Naast deze, vaak verplichte, keuringen gericht op specifieke werkzaamheden, zijn er ook meer algemene gezondheidsonderzoeken.

Denk daarbij aan het periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO) en het bredere preventief medisch onderzoek (PMO). Wil je meer weten over de verschillen tussen een keuring, een PAGO en een PMO? Ben je benieuwd wat er komt kijken bij een keuring of onderzoek? Of ben je vooral nieuwsgierig naar de voordelen voor werkgevers en medewerkers? Je leest er alles over in onze whitepaper.

Klik op de afbeelding om de whitepaper te downloaden.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Hulp nodig bij verzuim?

Neem contact op met ons deskundig team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Waar kunnen we je verder mee helpen?