Ziek en vakantie

Jouw medewerker is op vakantie in Frankrijk en wordt in de vakantie ziek. Hoe zit het dan eigenlijk met de vakantiedagen? Blijven die staan, of moet de medewerker deze gewoon opnemen? En wat te denken van een medewerker die in een tweede spoortraject zit? Mag deze medewerker een maand op vakantie naar het buitenland?

Rondom ziekte en vakantie leven er veel vragen bij werkgevers. Weet jij ook niet precies wat de regels zijn en hoe je deze regels kunt toepassen? In deze whitepaper behandelen we de wettelijke regels en geven we je enkele praktische voorbeelden en tips.

Klik op de afbeelding om de whitepaper te downloaden.

Mogen wij je helpen?

Neem contact op ons team. Wij ondersteunen je graag.

Bel ons:


0184 49 68 04

Of mail naar:

Hulp nodig bij verzuim?

Neem contact op met ons deskundig team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning.

Bel ons:
Of mail naar:


info@verzuimpreventplus.nl

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Waar kunnen we je verder mee helpen?