Doortastende casemanager gezocht!

Geef jij proactief advies bij verzuimbegeleiding en zorg jij dat alles tijdig en juist gebeurt? Dan ben jij de zorgvuldige casemanager die bij ons team past.

Als casemanager bij VerzuimPreventPlus weet je een ding zeker: je werk is totaal anders dan bij de meeste arbodiensten. Zo krijg je bij ons veel vrijheid en staat een persoonlijke aanpak altijd centraal. Daarnaast is je werk heel divers: van het opstellen van een plan van aanpak tot aan het sparren over lastige verzuimcasussen met werkgevers, bij ons komt het allemaal voorbij.

Passen wij bij jou?

Bij VerzuimPreventPlus kom je te werken in een klein, hecht team en:

  • ben je de schakel tussen bedrijfsarts en werkgever.
  • variëren je werkzaamheden van administratief werk tot het geven van advies.
  • werk je zelfstandig en krijg je veel vrijheid.

Pas jij bij ons?

Ruime ervaring binnen het verzuim werkveld, kennis van sociale wetgeving en goed prioriteiten kunnen stellen is voor ons niet voldoende. Het is voor ons een plus als je:

  • staat voor je standpunt en dat ook onder woorden weet te brengen bij werkgevers.
  • begrijpt dat elke casus anders is, en om een andere oplossing vraagt.
  • nauwkeurig werkt en alle deadlines binnen de Wet verbetering poortwachter en WIA haalt.
  • prima kunt werken in een hectische omgeving.

Benieuwd hoe voor ons de perfecte collega eruitziet? Kijk naar onze wordcloud!

Wordcloud vacature casemanager

Kennismaken?

Herken jij jezelf helemaal in onze wordcloud en word je enthousiast van deze functie? Mooi! Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Klik hieronder op ‘solliciteer direct’, stuur ons je cv en vertel ons waarom jij de nieuwe casemanager van VerzuimPreventPlus bent.

Over ons kantoor

VerzuimPreventPlus is niet zómaar een arbodienstverlener, maar eentje met een plus. Met een persoonlijk team aan zeer ervaren casemanagers, eigen bedrijfsartsen en een arbeidsdeskundige verzorgen wij beheer, opvolging en begeleiding van het verzuim van MKB-organisaties met 1 tot ongeveer 400 werknemers. Inmiddels verzorgen we de verzuimbegeleiding van zo’n 7.000 werknemers van 300 verschillende bedrijven. Ook voor re-integratiebegeleiding, loopbaancoaching, vertrouwenspersoon, PMO of werkplekonderzoek is men bij VerzuimPreventPlus aan het juiste adres. En dat alles met oog voor vitaliteit en preventie, waarbij onze kernwaarden expertise, samenwerking en persoonlijk de basis vormen.

VerzuimPreventPlus B.V. is opgericht in 2005 en werkt nauw samen met accounts/advieskantoor Hoek en Blok (www.hoekenblok.nl), waardoor er een breed netwerk is aan dienstverleners op aanvullende vakgebieden, zoals arbeidsjuristen, HRM-adviseurs, subsidieadviseurs, IT-adviseurs, AVG-adviseurs en ondernemersadviseurs.

VerzuimPreventPlus heeft 2 vestigingen: Sliedrecht en Barendrecht. Beide zijn binnen 5 minuten rijden vanaf de snelweg te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Reis je met openbaar vervoer? Geen probleem, want het station is op loopafstand!

Word jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!

Solliciteer direct